Fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le gaosiga o le masoa suamalie suamalie i Xiang County, Xuchang City, Henan Province

Tala Fou

Fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga o le gaosiga o le masoa suamalie suamalie i Xiang County, Xuchang City, Henan Province

Gaioiina o le pateta suamaliegaluega faatino i Xiang County, Xuchang City, Henan Province

O le pateta suamalie o lo'o i le fa'aputuga o le a fa'asusuina i totonu o falea'oga e ala i le malosi o le fana vai e ala i le avanoa, matau vao ma le ma'a.

Ona ui atu lea i totonu o le masini fufulu e fa'asolo atili ai le pa'u, oneone ma le eleele. O le pateta suamalie ua fa'amamāina o le a ave ile pakete lifi e fa'amama pateta suamalie. A uma ona tipiina le masini i ni vaega laiti ona pasi atu lea i le masini maneta o le a fafaga i le rasper e nutililii i slurry. Ole slurry ole a ave ile centrifuge sieve ile pamu sikulima e aveese ai alava.

Ona aveese lea o ni alava laiti e ala i le solo alava lelei. A maeʻa lena, o le slurry o le a ulu atu i le faʻamamaina ma le faʻatonuga. O le oneone ma mea leaga o le a aveesea pe a ui atu i le de-sander. Ole polotini ma le sua vai ole a ave'ese pe a ui atu ile nofoaga ole afā vai. Ole fa'atosina ole masoa ole a fa'ateleina ile 20-22 Baume.

O slurry masoa pe a uma ona fa'amama o le a fafaga i totonu o le masini masini mo le fa'amama. O le keke masoa pe a mae'a le fa'asusu o le a fa'afefiloi ma fa'alalo i lalo i totonu o le paipa fa'amago e le fa'amago. O le mea mulimuli o le masoa o le a aoina i totonu o le tane paʻu ma faʻapipiʻi ma ave i totonu o le faleteuoloa.

112


Taimi meli: Oke-09-2024